Sandra

Kryssning

Hann aldrig tid att skriva igår när jag kom hem efter kryssningen. Guu det var superkul och mysigt! Dels var det skit kul för att jag vann på BINGO! 500 spänn. Hahah!


Åkte med Janni och hennes mamma. De hade gratis biljetter och de frågade om jag ville följa med och det är klart! När vi kom till Mariehamn på natten gick vi av en stund och tog lite friskluft och tittade på deras plaskiga snö, haha.Sedan så var Sandra Dahlberg på båten. Det är så kul med Janni för att hon skämms inte, så efter att Sandra Dahlberg hade haft uppträdande för småbarn gick Janni fram och pratade med henne.Får mer bilder med bättre kvalite av Janni någon gång..


Sedan när jag kom hem kollade jag och mamsen på Allt för min syster eller som den heter på engelska My sisters keeper och den är så sjukt bra! Båda satt och grät när filmen var slut.. Den ska ni absolut se om ni inte har gjort det.

27-29 dec
Hej på er!

Igår var vi hos mormor på söndagsmiddag, det var supermysigt!

Tänkte bara säga att jag åker på kryssning ikväll och kommer hem imorgon. Så jag tror inte det blir speciellt mycket bloggat. Kan försöka mobilblogga, men det har inte funkat de senaste gångerna jag har provat. Om det inte funkar så hörs vi imorgon!
26 December
Hej på er!

Idag har vi varit i Kista för att byta kläder, men inget av de vi skulle byta till fanns kvar. Men när vi gick in på MQ hittade jag ett par nya jeans för halva priset. Skit bra! Så jag gick hem lycklig med ett par nya jeans i påsen.

Ikväll ska vi till Sara och Emma.

Hörs sen nu ska vi käka!
Puss