Sandra

God natt<3
Imorgon är den första April. Jag som är lättlurad kommer inte tro på någon imorgon, så, det känns skönt att få det sagt. Men jag kommer säkert att bli lurad ändå. Aja, det märker vi imorgon.

Onsdag.. blir det ju imorgon och det betyder att det kommer ett nytt virus till Sverige. Om man får det så kommer tydligen hela datorn att krascha. Då får man verkligen hoppas att man har bra virus skydd. Hörde att man kunde få en bra summa pengar om man lyckades stoppa viruset, av Windows.
 
Såg ni förresten Den rätte för Rosing? Det var sista programmet ikväll och det blev Hugo som vann. Tycker ni det var rätt/fel? 

Sov så gott, sötgrisar!
Puss
31 Mars

Kom nyss hem ifrån skolan och dagen har varit rena katastrofen! Det var länge sedan jag hade en sådan dag som jag har haft idag. Den lär väl inte bli bättre nu heller.

Tyvärr så började vi med svenska nationella, muntliga delen idag och det var vara två grupper som hann och jag var med i den andra. Har bara ett ord att säga och det är blää!
Allt jag skulle säga sa dom. Vad gör man då? När man har något annat att säga och då tar en annan precis det du ska säga. Åååh vad irriterad jag blir bara jag tänker på det.


Nej, nu ska det inte bli så deprimerat här..

På rasten satt Ingela, Markus, Coffe, Jesper, Linnea, jag och fabian och rita.
Jag satt och gjorde prickar och Fabian fyllde i, när vi sedan gjorde tvärtom råkade jag göra helt fel. Så det blev en krokodil på en kälke. Hahaha! Det såg så roligt ut.

Sedan så var no lektionen idag skön, vi spelade spel. Då vi skulle vara krabbor och ha olika klor, vilket kunde vara bland annat en sked, en tratt och en gaffel.  Sedan skulle krabborna ta sniglar för att äta. "Sniglarna" var ris, makaroner, skruvar och popcorn. Jag fick en glasskepp eller vad dom kallade det för och jag kan säga att jag kom sist. Jag fick upp två makaroner. Haha!

Nu ska jag ta och chilla ett tag och sedan blir det plugg.