Sandra

30 November
Finally är jag klar! Har suttit med engelskan och försökt kunna det jag ska säga och skriva klart den. Men nu så, är det dags för sängen. Ska börja läsa på tillsammans den tredje boken av Denise Rudberg, som jag fick låna av Lee idag.

Just nu spelas: Dancing in the dark med Bruce Springsteen.

Imorgon börjar julkalendern! Någon mer än jag som är taggad? Fast julkalendern i år verkar inte så bra.. :(bild: google

FÖRSTA ADVENT
Tänk att det redan var ett år sedan det var första advent och nu har det blivit det igen. Nu sitter nästan alla hemma i sina soffor och kollar på fotbolls matchen som pågår för fullt.


bild: google


Idag har det varit en riktigt mysig dag! Vaknade imorse när Markus öppnade min dörr och kom in och när mobilen ringde, vilket skedde precis samtidigt. Jag och Markus pratade en stund och efter ett tag kom även mamma in och var lite små sur på Markus över igår. Hahah! 

Sedan gick jag och mamma till skälby marknad och träffade Mormor, äntligen! Vi gick runt och kollade och efter en stund kom Janni! Den ungen blir man så glad av, en riktig glädjespridare! :D

När vi kom hem därifrån bytte vi om och drog till mina gudföräldrar, som har första adventsfika varje år! De är bland de snällaste som finns, de är underbara! Där var julstämningen redan på topp. Det är alltid där man dricker glögg för första gången innan jul och det är när man är där, man känner att snart är det jul! Det är super mysigt! Tyvärr hann vi inte höra någon ny historia av Harry. Vi levde ett helt år på hans historia han berättade förra året. Ni som har hört mig berätta om en man som blev jagad av en häst har också tagit del av en av Harrys liv. Haha! Den mannen är så sjukt rolig!

Jag känner mig så kärleksfull idag! Hahaha! När jag sa det till mamma sa hon "äh, ta vatten nu". fattar inte riktigt vad de har med saken att göra, men men.. ;)


Detta inlägg har jag skrivit om tre gånger.. kan det bli värre? ;p


Skälbymarknad
Nu är det skälbymarknad som gäller! Ska bara byta om, ses vi där?


Manda: Haha aa det var kul som fan att se dig också! :D Jaa.. Det är sant!
<3