Sandra

Cause baby you're a firework

Ha en trevlig kväll ikväll!

Pappa är nu hemma, vilket är underbart skönt för oss alla! Vi ska strax dra.. Ska bara sminka mig nu, puss på er som har följt min blogg under 2010. Hoppas ni fortsätter nästa år också! Älskar er <3

Mars

Mars

Anna Bergendahl vann melodifestivalen, medan vi målade om hallen.Elin Fyllde 19!

Började jobba på Coop.Hammarby bandy vann sm guuuld!

Designade en hatt till Tanja ;)Hittade ett inlägg och tyckte det var roligt, så la in hela.

Felicia fick se min skola och titta in precis genom dörren, sedan orkade jag inte vara där längre.. Så då drog vi vidare. Felice på tåget dårå, här nedanför.

När vi kom till Vällingby började vi titta runt i affärer och efter ett tag kände vi hur det sög i magen efter mat, så vi bestämde oss för att äta middag på vårat stamställe.

När vi kom dit och vi skulle beställa så stod vi där och tittade på varandra och funderade på vad det vi brukade ta hette och då sa hon bakom disken ni brukar ta... Det var himla kul att hon kom ihåg oss :)

- Nu kommer ni få att byta stamställe, tjejer.
- Varför då? Frågade jag.
- De ska höja hyrorna här och då har vi inte råd att ha kvar här.
- Neeeh guu va trååkigt!

Så stod vi och prata en stund, medan hon lagade i ordning maten åt oss. Det var himla intressant att höra vad hon hade att säga och vad hon skulle göra sedan osv.


Efter ett tag var våran mat klar lagad och vi gick och satt oss. Då Felicia frågade om vi skulle sitta vid ett bord, hahah! När vi hade ätit klart och pratat om allt mellan himmel och jord, så ser jag tvillingarna Sara och Emma passera förbi utanför. Så jag knackade på rutan och vinkade som en galning och de vände om och kom in. Kul att se båda tvillingarna tillsammans, det är inte varje dag!

- Vem pratar hon med? Frågade jag när Emma satt och pratade i telefon.
- Hon pratar med Emma, svarade Sara kvickt.
- Va?! Pratar hon med sig själv?
- Hahaha! Nej så illa har det inte blivit än..

Sara är så sjukt klockren! <3

Även vårat samtal flöt på om allt och ingenting.. Helt plötsligt säger Emma

- Knacka på fönstret!

Så jag knackade till några jag inte kände som gick utanför och satte mig sedan bakåtlutad på stolen igen.. Denna gång vinkade Sara och Emma som galningar. Även hon kom in! Hon kramade om Emma och Sara. När hon kom kände jag igen henne lite, men kunde inte placera henne direkt.   

Hon: Jag känner igen dig! Heter inte du sofie eller nått?
Jag: Nej...
Sara: HON HETER SANDRA!
Hon: Juste, våffel... våffelkalaset!
Felicia: ..men hallå, de e ju jag! De e ju hos mig!
Hon: jaha...
Jag började as garva.
Felicia började as garva.
Sedan började även hon att as garva.

Felicia: MEN VEM FAN E DU!??

Skrattet fortsatte en stund till, tills hon berättade hur det var att hon hette Sara och att hon hade en storasyster som hette Sofie.. Då fick jag en snilleblixt och kom på vem hon var! Sedan vette tusan när Felicia förstod vem det var, men hon förstod! :D

Efter ett tag behövde även Sara och Emma gå, så vi sa hej då till dem. Vårat samtal fortsatt vara om när hon frågade vem fan Sara var för någon. Vad vi skratta. Felicia såg en tjej från sin klass gå förbi utanför och knackade på fönstret och vinkade som en galning. Efter några sekunder stod även hon vid vårat bord och jag fick träffa Petra. 

Felicia: Det kom in en tjej som vi inte hade nån aning om vem de var, så jag bah "VEM FAN E DU!???" till henne, åh det var så pinsamt!
Petra: Hahahahhaa, men kom ni på vem de va sen då?
Felicia: Ja, hon sa att hon kände igen oss från våfflor...
petra: VÅFFLOR!??? HAHAHAHA VA!???

Då började jag skratta igen. Oerhört roligt var det! Då kom Petras kompisar in och även de drog iväg. Då bestämde vi oss för att gå och då hade vi suttit där i en och en halv timme ungefär. Direkt ner på toa, ni vet att småbarn alltid måste på toaletten efter maten. Sedan gick vi ut i affärerna igen..Februari

Februari

Hade praktik på Coop.


Umgicks mycket med Felicia! Haha, heta brillor!Willy var med och dansade i Let's Dance.
bild: google


Morfar har varit död i fem år den 17 feb.

Åkte till Romme med skolan!

Felicia och jag var på bio!Åkte till Idre