Sandra

Söndag
I mitt förra inlägg hade jag skrivit massor med text till och det är tydligen borta nu tyvärr.. Så vi skiter i det!Vi vaknade imorse på sporthotellet som ligger nere i byn och käkade frukost. Jag sov som en prinsessa som mMarkus sa till Chris när vi var i England. Sedan checkade vi ut och åkte till idre fjäll anläggningen och träffade på Tobbe, Christoffer, Carro och hennes kompis Ellinor.

Efter ett tag drog Markus och Christoffer till backen. Tobbe och Carro drog och hyrde skidor. Pappa, mamma och jag drog till stugan och byte om.

Sedan åkte vi skidor hela dagn och nu sitter vi här i stugan och myser + försöker få upp värmen i stugan.

Min nagel gör skiiit ont!

Vår stuga vi bor i - dock ingen bra bildI denna stuga sov mormor och morfar i förr när de följde med.

- En natt kom mormor in i stugan och hennes hår hade blivit istappar, haha!Snö - vi har nästan mer hemma..

Grannarnas hus som ligger mitt emotHär hämtar vi vatten!
Nu när vi sitter och myser och pyser!


Alla bilderna (bra eller ej) har jag tagit..
Att åka skidor idag gick toppen! De ända nagativa var att det var så mycket högar med snö.
Snart ska vi käka middag, puss!
Framme!

Bilresan


När vi stannade för att fika

 

Satt och läste
Resan upp hit till Idre gick toppen! Stannade en gång för att gå på toaletten och äta lite..

När vi kom fram stannde vi först och kollade efter en ny skidjacka till mig (min är inte så snygg) men den jag tyckte om fanns inte i min storlek..

Sedan åkte vi upp till stugan och skottade. Så vi skottade också! Vägen, in till stugan och dasset. Efter det hyrde vi skidor till mig. Fick prova massa olika innan jag blev klar. Sedan åkte vi till hotellet vi ska bo på inatt och käkade lite mellis. Just nu ligger jag i sängen i världens oskönaste ställning och skriver. Jag hör hur de andra ligger och snusar högt och tydligt och har somnat gott nu innan middagen.

Vi ska äta vid sju halv åtta någon gång. Får fortsätta att läsa på min bok.. ;P jag trodde ALDRIG jag skulle läsa den boken. Twilight, new moon.

Ikväll är det melodifestivalen och det ska vi titta på ikväll, eftersom att det finns en tv här och vi har ingen i stugan däruppe. Dock hade de gjort om i stugan i möbleringsväg. Inte så snyggt.

Vad ska in göra ikväll då?