Sandra

Fired upÅker ju upp till S-vall imorgon, så jag och Felicia passade på att kolla på film. Så vi såg denna film. Fired up. Många skådisar man känner igen från olika tv serier. Denna film var riktigt bra! Vi skrattade hur mycket som helst under filmen, så vi rekommenderar den!

Nu säger jag bara: We are leaving, we, we are leaving!


Ska upp och jobba imorgon, så sov så gott! Så hörs vi imorgon! <3

When you got a job to do
God morgon, god middag och snart är det väl även god kväll också!


Dagen började med att man hörde "I wanna hold ´em like they do in Texas Plays.." och snabbt upp med svårt öppnade, trötta ögonlock och trycka på mobilen, som ville att jag skulle vakna. Då kom jag på det roliga! Jag ska till gymmet! Gå på löpband! Halleluja!

Så upp dra på sig kläderna som jag hade lagt fram dagen innan och mach ner och dra på mig skorna. Väl nere så ville även mamma med, så väntade en stund på henne och sedan iväg!I med ipodhörlurarna i öronen och sedan gick vi. Väl framme låste jag upp och sedan började jag gå på bandet. Gick på bandet i en halv timme sedan var det dags att börja röra sig hemåt. Jag började jobba klockan 10.


Vid 10 traskade jag in på coop med min påse med mina jobbkläder i en påse i handen. Gick in till Christer lite förvirrad och pratade. Haha! Annars gick det bra idag! Mariel tittade förbi idag, vilket var riktigt skooj!