Sandra

Beerfest!

Har försökt få till ett bra inlägg ett tag nu, men jag har inga bilder från igår kväll. Så får ta av Denise sen när de kommer upp på facebook. Därför blir det mest text nu.Det var jäkligt kul igår! Det var som sagt Beerfest! Har aldrig varit på det innan, så därför skriver jag om det nu.
Man skulle para ihop sig två och två, som ett lag och tillsammans representera ett land. Felicia och Jag.
Som ni kanske har förstått och sett var vi Grekland!Eftersom det var Beerfest, var det självklart öltävlingar! Har ni sett filmen Beerfest, då har ni koll på hur och vad man gör. Här ser ni Simon, innan han gick iväg med "poängtavlan".


Smile Simon, Hahaha!

Som ni ser på poängtavlan körde vi fyra lekar och om de blev jämnt så körde man en lek till.

- De första vi körde var beer pingpong. Då man ska kasta en pingisboll och försöka få i det i motståndarnas glas. Den som har flest glas kvar vinner och det var 10 glas som var ställda som bowlingkängor - Vår match var fett jämn, vi mötte batwomen och Superwomen, dock förlorade vi med två glas. Så 0 poäng där.

- De andra var samma sak och då mötte vi Tyskland och då vann vi! 5 poäng till oss!

- De tredje vi körde kommer jag inte ihåg namnet på men då skulle man kasta en krona, så den stutsar och hamnar i ett glas. Om den hamnar i glaset får de andra laget dricka upp. Då hade man 5 ölglas sammanlagt och man vann när den andra hade fått dricka 3 glas. - Då mötte vi Frankrike, Denise och hennes bästa kompis Sara. - Vi vann mot dem, så 5 poäng till!

-
Den sista leken vi körde var att man skulle svepa. Innan den tävlingen började kom Jamaica aka min kusin och hans kompis. De ville möta oss i denna lek, då de kunde vinna något. Haha sure sa vi och började hölla upp. Vi hällde upp cider i våra glas, 10 glas skulle man svepa och bygga en pyramid. Därefter krossa ett glas och lägga ihop alla glas i ett. Det fanns en linje på glasen så man visste hur mycket man skulle hälla upp, men den linjen såg de inte, så mer en hälften av glaset var fyllt. - Sen började tävlingen och vi började dricka. 5 glas var skulle vi få i oss. Kämpade med att få ner den. Ellinor, Tyskland, hjälpte oss att bilda en pyramid, så vi bara drack. Haha och tillslut vann vi över dem! Vi vann även över några andra som drack då, så 4 poäng till kammade vi hem.

Sammanlagda poängsumma: 14 - Vi kom 5!

Men det var en sjukt kul kväll, som slutade hos Fredrik i typ 5 minuter. Hahah! Bilder kommer sen!