Sandra

Dålig uppdatering idag. Jag vet. Sorry för...

Dålig uppdatering idag. Jag vet. Sorry för det! Det har varit skola med svenskaprov och spanska. Sedan hem och en kille fastnade med huvudet i dörrarna på bussen på väg hem. Hemskt! Spinning blev det sen med goa Calle! Han tittade på mig när Eric Saade låten kom igång och ba här kommer din favoritlåt! Haha ;) Nu film sedan vill jag och skaaa sooooooovaaaa! Sjukt skönt! Natti på er<3

Oooh giiirl

Hej på er finisar!

Skola idag, matte d, direkt på morgonen. Kändes härligt, hjärnan fick börja jobba direkt! Resten av skoldagen var det bara UF. Jag och Arash försökte komma på en bra idè till montern och när vi var klara med det, kom vi i gruppen på hur vi vill ha den. NU är det bara att hoppas på att det blir så!


Nu är det dags för att röra sig igen, det är träning på gång!! Jag tror ni börjar veta vid det här laget, vad det är för något på g idag. Det är BODYJAM såklart!

Måndagmorgon

God morgon på er!

Det är måndag och -11,2 grader kallt just u på termometern. Härligt? Njaa.. Skulle klara mig utan den kylan faktiskt. Idag är det skolan som gäller, hoppas ni får och har en bra dag!