Sandra

"Trevligt att råkas, Kim är mitt namn"
Ikväll ska jag på julgala med jobbet. Har aldrig varit på sånt med jobbet, så det ska bli roligt! Hoppas bara att jag kan genomföra hela kvällen och inte gör en Johan. Han fick åka hem innan middagen var serverad och allt annat är en underhållande historia. 
 
Håller nu på att göra mig i ordning inför ikväll, samtidigt som jag använder mina nya glasögon. Lite ovant känns det fortfarande med dem, men jag tror att de snart kommer vara perfekta! NU kan jag äntligen lägga undan mina andra som jag har haft sen sjuan. Haha, för länge för ett par brillor. Borde ha fattat att jag skulle byta när jag fick höra "Åh  sånna där hade jag också FÖRUT". Men nu har jag ett par nya. Får ta kort på mig när jag använder dom, så ni får se, men om jag kommer ha dessa lika länge, behöver ni ju inte oroa er för att missa mig i dem! 
 
Sedan gjorde jag första halk-ramlingen idag från bussen och hem. Som tur är var det bara en tant bakom, så det var inte så pinsamt. 
 
Inte en dag har gått utan att jag tänkt på stränderna man bränns på
Hoppas allt är bra med er! Det är det med mig + att det är FREDAG! Massa roligt kommer att hända idag. Ska strax hoppa på bussen och träffa Tildis! Har inte träffat henne på ett tag, så det ska bli rooligt! Sedan har det kommit snö. Lite synd tycker jag eftersom jag precis har tagit körkort, så vore det så mycket skönare om det var barmark ett tag till i alla fall. Såg på framsidan av en av kvällstidningarna igår, att det kommer att bli liknande vinter som det var 2009. Då det var så jäkla kallt.Så idag blir det varmjackan på! Låter ganska skönt ändå.
 
Telefonen ringde precis och mina glasögon har kommit! Så ska nu först åka och hämta dem! AAAAH!! Najs! Det ska bli riktigt skönt att få ett par snygga glasögon! Nu måste jag bara sminka mig. Puss på er!