Sandra

Fyra timmar sömn, seminarium och plugg

Fel jag hade igår angående tider. Upp klockan 6 och iväg vid 7, liten skillnad. Idag var första seminariet, då det verkligen var seminarium. Nu vet jag hur det går till och hur man ska göra. Dock gick det inte så bra för mig på det, men det var första gången. Så till nästa gång höjer vi ribban! Fick en ny uppgift idag också.

"Vilken jävla skål?!"

Klockan börjar sakta men säkert bli två. För 14 timmar sedan började första föreläsningen och nu ligger jag äntligen i sängen. Dock blire ingen lång natt. Ska upp senast 7.00, då jag måste åka hemifrån lite innan 8. Skriver nu för att senare komma ihåg!

Har varit på första sittningen Ever och det var sjukt roligt! Sånger, skålning (skåla åt rätt håll och med rätt person), klappa i bordet och skrika "bords skål" eller "åååh tempo!" etc, dansa, dricka, prata, skratta, klappa händer och ha roligt!

Efter första pausen på andra föreläsningen drog vi och bytte om. Fasen så snygga vi var!!! Alla hade gått all in och kört riktiga armekläder och streck i ansiktet. Sedan letade vi efter Angelicas telefon som till slut hittades! Hoppade på "partybussen" till KI. Dock hann de andra inte med den, så av innan odenplan och hoppa på de andras buss. Väl framme. Köade vi till garderoben och gick å satte oss till bords! Satt bredvid; Johan och Christoffer. Mitt emot; Axel.
Skriver detta som sagt för att minnas, allt flyter ihop och man glömmer så snabbt! Men tror jag har fått med det viktiga nu. Ska nu soooooova!! Ska bli så skönt! Puss god natt!