Sandra

Jun. 30, 2013

Vi kom hem igår vid två från Grekland. Det blev lite spring på Arlanda då jag råkade glömma min påse på toan innan bandet där väskorna kommer. Men jag fann den och inget var borta! Tack tack tack tack tack (som en snubbe sa på Paros när han pratade svenska) till den som hittade påsen och dels de andra som inte tog något ur den. Bästa!
Mamma och pappa stod på Arlanda och tog imot oss. Mamma hade köpt en var sin ros till oss, söt! Sedan åkte vi hem, åt lite glass, ringde mormor, kollade in mitt nystädade rum, åt middag och pratade å visade bilder. Vid åtta kom Felicia över, jag visade henne massa saker och pratade. Fixade mig i ordning och vi drog ut. Nivå 22 där satt Tanja och Matilda och väntade på oss, vi gick upp åt fel håll (Felicia! De är inte mot blodcentralen!;)) jag vrickade foten 6874689 gånger under kvällen. Vi drog vidare till sommar! Där resten av kvällen spenderades. Super rolig hemkomstkväll med bästa peepsen! Nattbuss hem, vi sov gott och jag vaknade av att de sa vår busshållsplats. Kom hem och träffade Markus! Inte sett han på jäääääätteläänge! Han var igår på dagen med Denise i Söderköping. Så missade honom innan vi drog ut.

När du hör en bra låt och din partner är kåt är det glassigt!

Yes klockan är nu 22:14 och kvällen börjar lida mot sitt slut och så även denna luff. Det har varit såååå sjukt roligt och fint där vi har varit! Får skriva ett längre inlägg när jag kommer hem och lägga upp massa bilder. Det tar lite tid att göra det här. Har tagit mer än 160 bilder på mobilen och ännu fler med kameran. Så ni lär få se mycket bilder framöver. Just nu ligg/sitter jag i sängen och Tanja duschar. Vi ska upp 7 imorgon bitti, för att packa ihop, checka ut och sedan gå bort till bussen som tar oss till flygplatsen. Puss!