Sandra

Igår
Bild från igårkväll!

Jag sitter här tittar rakt in i julstjärnan som jag precis har satt upp mitt rum, hur fint som helst! Vi hade julmys igår hos Therese. Det var jättemysigt! Vi hade pepparkakor, årets glögg (jättegod! Hemlig smak på den), tomteskum, ischoklad, clementiner, nötter och russin, nötter man knäcker och lussebullar. Inget var glömt och vi spelade spel. Jättemys! 

Svårt att hitta på ett spel?
Vi körde ett så sjukt roligt ikväll! 

Behöver:
-penna
-papper

Gör innan spelet börjar:
1. Bestäm tex att alla skriver 5 lappar var.
--> på dessa lappar ska det stå kändisar (tex. Markoolio), figurer (tex. Kalle anka) eller personer som alla känner. 
2. Bestäm lag. 

Yes nu är det dags att börja och under den 1a rundan kör ni precis som i spelet "Med andra ord". Man förklarar en person utan att säga vem det är. Så om du tex fick "Markoolio" på din lapp, så kanske du säger "de e en rappare, från Finland, dr mugg, sjunger låten 'vi vill ha mål mål mål, mera mål å mål de kommer de att bli'". Aa typ så, så gissar de andra i laget på vad den ena lagkamraten förklarar. 
 
--> räkna hur många lappar varje lag har och vik ihop dem igen.

2a rundan. Samma sak som innan MEN ni får du INTE prata, nu måste du chestikulera. 

--> räkna hur många lappar varje lag har och vik ihop dem igen.

3de rundan: samma som innan MEN får bara säga ETT ord som beskriver personen. 

Man har ju hört namnen i omgångarna innan, så när kör detta har man relativ koll! Jätteroligt!

Titta vad fint vi har det ibland!
 
Åh, tog denna bild när jag åkte hem idag. Hur fint är inte detta?! Det väger nästan upp för hur mycket jag skämde ut mig idag, men på riktigt - jag bryr mig faktiskt inte. Jag skulle börja prata och fastnar på orden och försöker säga två meningar samtidigt (så det låter som när Pappa skulle rätta tjejen i kassan i Grekland) hahaha. Asså visst det var inte så jäkla bra och sedan hände något med rösten, så den blev jättebasig. Hahahah men nej jag bjuder på den. =)