Sandra

Pluggpaus för att säga hej!
 
Kaos kan denna bild förkvippas med, men jag kallar det för tillfället tenta plugg. Men JA det är kaos, på torsdag när tentan och festandet är över ska det städas ordentligt! 
Grattis på födelsedagen!

Om ca 5 minuter fyller en person som jag ser jättemycket upp till och har gjort i hela mitt liv. Om du har gjort/sagt något speciellt vill jag ofta säga eller göra samma sak. Du är en som jag kan prata med och dra mina skämt för (som jag allt för ofta skrattar bort, så man inte hör vad jag säger), en som ställer upp och tror på en.  Som när bussen inte gjorde vad den lovade, så hjälpte du mig ner till tåget trots att tre personer blev besvikna på dig och senare samma kväll, hämtade upp en alldeles för full syster vid tunnelbanan så hon skulle komma hem ordentligt.

Trots åldersskillnaden mellan oss har du alltid låtit mig få vara med, från när vi bland annat spelade bandy vid garagen till de roliga festerna.  Åldern har aldrig spelat någon roll och vi har haft så sjukt roligt tillsammans!

Jag vill bara tala om för dig hur mycket jag tycker om dig och hur bäst du är! Du betyder oerhört mycket för mig, Grattis på födelsedagen!

 

<3