Sandra

Trädgården en fredag
 
Denna frilla hade jag i onsdags och jäklar vad arg man kan bli när man ska fixa sitt hår och det inte direkt blir som man har tänkt sig. Så var tvungen att ta kort på det när den väl används, för det kommer att dröja innan det händer igen. Ska strax åka till skolan, det är det första seminariet idag och efter det är det halvstress hem och byta om, käka och sedan dra igen. Ikväll är det Avicci med Felicia! 
 
Titta på filmen som är två inlägg ner! Såg att jag hade råkat ta en med spansk text, men har bytt nu, så det är ingen text! Titta och kommentera vad ni tyckte om den efteråt! 
 
Ha en bra fredag!
Torsdag
Nä men titta, här är ett av brödet vi bakade i förrigår. Limporna får jag visa kort på senare, har de på en annan kamera. De blev himla bra! 
 
Ska strax dra till skolan och jobba lite. Sedan är det arbete ikväll, så det blir en lång dag även idag. Igår tog det två timmar för mig att åka till skolan på grund av tåget, det brukar ta lite mindre än 50 minuter, med väntan och gå avstånden på centralen etc. men igår var det inte så kul. 
 
Titta på filmen under! Den är helt galen!! Ni måste titta på den!
HUR GÖR HAN?!
Jag brukar inte titta på folk som trollar och magi, men idag när jag kom hem, frågade Markus mig om jag ville se något coolt. Det tackar man ju inte nej till. Då fick jag se en film med David Blaine. Har ni sett något med honom?! Jag hade aldrig hört talas om honom innan, men nu är jag fast. (Såg ett klipp på youtube, där Michael Jackson håller ett tacktal och då bland annat tackar David Blaine och säger att hans magi är på riktigt. Se klippet här.) Jag satt och sa "Asså HUR gör han?!" många gånger under filmen. GALET!
 
Om ni inte har tid nu, kom tillbaka när du har tid och titta på denna film. Det är helt sjuk! HUR GÖR HAN?! Is it Real or Magic?