Sandra

Bara något jag kom att tänka på
Jag har varit relativt mycket hos tandläkarn nu på sistone på grund av tandställningen, men ni vet när man kommer till dem så är det oftast en sköterska som hämtar en från väntrummet. Man sätter sig i stolen och de gör så att man ligger ner. Då, när man väl ligger ner, går de iväg och hämtar tandläkaren. Så man ligger där själv, stirrar i taket och då kommer det in någon som är 9 år gammal med en annan sköterska in i rummet och lägger sig i stolen bredvid. När de går förbi tittar de lite konstigt på en och tänker att "Varför ligger du där? Vi väntade ju tillsammans i väntrummet, varför har du gått in och lagt dig här?!" Jag tycker det är hemskt (!) att ligga där i stolen, så jag brukar alltid sätta mig upp och vänta. Hur brukar ni göra?
 
FREDAG
Det är freeeedaaag!! Har varit så sjukt taggad hela dagen idag! Drack kaffe imorse och när jag kom till skolan var jag sjukt hyper. Det är helg, dock har jag jättemycket jobb denna helg, men så skönt ändå! Fredagar är typ veckans bästa dag! 
 
 
Lite bilder och text - helt random

Hittade detta i Metro idag. 23 och 69 har vi att se fram emot. 
Imorgon är det fredag och det ska bli sååå skönt med helg! 

Vore inte fel att vara i solen nu, det är himla kallt ute och allt är ju försenat. Bussen kommer ju typ när nästa tåg kommer in, vad vare då för ide att åka med ett tåg innan? Jag åker ju tidigare för att komma hem tidigare. 
Typ mums! Dock visste jag inte hur mycket jag inte tycker om tonfisk. Det luktar verkligen kattmat och har man börjat tänka så är det kört.. Så fick kasta bort den, men annars så! 

Kolla fint påslakan! Köpt på Åhléns! Matilda har fått massa snapchats på det, haha! ;P