Sandra

2 år sedan!
Idag är det två år sedan jag tog körkort, så min prövatid på körkortet är nu över! Hade min Farfar levt hade han fyllt 102 år idag. Minns inte vad jag gjorde på förmiddagen, men minns när jag gick från busstationen bort till uppkörningen. Kom alldeles för tidigt och träffade på en kille där som också var för tidig, han hade kört upp några gånger förut så han gav lite tips på vad jag skulle tänka på. Efter ca 45 minuter kom det en man ut i väntrummet och ropade upp mitt namn. Körde upp och sedan hade jag mitt körkort! Så härligt!!
 
När jag kom hem gjorde jag detta:
 
Sedan började det snöa på vägen hem och snön låg kvar till mars. Dock har det inte börjat snöa idag, än! ;)
Got a long list of ex-lovers they'll tell you I'm insane
Vad det har hänt grejer sedan jag sedan satt här och skrev. Det senaste ni fick läsa om var att vi var på älskade Ed Sheeran! Dagen efter var det jobb och packning för att på fredag morgon vara reseledare. Klockan 06.00 var jag på Arlanda och efter ett tag kom även mina reskompisar, också kallade mina klasskompisar. Vi checkade in och gick igenom tullen, tog en kaffe på starbucks - där "Sandra" på någon konstigt vis blev "Rianna", det brukar ju bara bli fel utomlands!!
 
Var skulle vi nu då? Jo vi åkte till Tessan som pluggar i Amsterdam! På tågluffen efter gymnasiet var vi där och nu var jag tillbaka, när vi kom till torget där vi åt lunch förra gången blev jag sjukt glad att jag kände igen mig! Även Ludde som pluggar i Paris denna termin kom till Amsterdam under helgen och vi var hela gänget samlat igen. Det blev shopping, fester och en del turistande! Jag som reseledare fick även högsta betyg! :D
 
Liten sammanfattning av helgen i för få bilder, bilden på starbucksmuggarna är när vi ska åka hem, då kunde de typ allas namn. Lite svårt att skriva Linnéa bara, men annars så satt dem.
 
Sedan har det varit spel- och drinkkväll. Vi spelade monopol och drack goda drinkar! 
 
Har varit och sett nya Hungergames filmen med Tanja! Har läst alla böcker, så vet ju vad som ska hända men man var ändå nervös för vad som skulle hända. Sedan är ju Liam Hemsworth (Gale i filmen) så galet snygg! 
[Knock knock knock] on my hotel door
 
Vi var ju som sagt på Ed Sheeran igår. Jag fick det i födelsedagspresent att få se honom, så efter sju månaders pepp var det äntligen dags igår. DET VAR SÅ BRA!!!! Bara han på scen med sin gitarr och han byggde upp alla låtar så det lät som om han hade ett helt band med sig. Han är galet bra! 
 
Har ju sett honom en gång tidigare på rix fm festivalen i Sundsvall och då visste inte så många vem han var, så det var mest jag som filmade och tog kort då, men efter några år så är hela Sverige ikapp. ;)
 
Förbandet: Det var första gången ett förband på riktigt har varit bra! De sa till publiken att ta upp ljus på sina mobilen och på nån sekund hade nästan hela globen fått fram sina mobiler, det gick jättesnabbt! 
 
VEM: Ed Sheeran
VAR: Globen, utsålt
NÄR: 12 November