Sandra

Så kan det gå
När jag kom hem från jobbet för en stund sedan så satte jag in rester från middagen igår i micron för lunch. Efter ett tag känner jag att det luktar popcorn, jag har inte poppat popcorn! Tittar mot micron och ser dimman framför den och inser att det brinner där inne. Så snabbt fram och öppna upp luckan och ännu mer rök kom ut och mot vattnet för att släcka. Hahaha ja så nu luktar HELA huset bränt, underbart! 
 
Shut up and dance with me
För en liten stund sedan var det nervösa händer som klickade iväg ett mail med det där hemska frågorna. Nu är det bara att hoppas på det bästa! Haha vet inte riktigt vad man ska säga om det mer än att SKÖNT att de är inlämnade. 
 
Yes idag var det skoldag igen. När jag kom till T-centralen imorse så tittade jag lite snabbt upp på skärmen om hur många minuter det var kvar innan tunnelbanan mot Mörby kom och det var 3 minuter. När jag har gått ner för rulltrapporna (ja de är fortfarande avstängda) så stod Erika, min klasskompis, där och såg jätteglad ut. Vi började prata på om allt som har hänt sedan vi sågs sist, vilket var i fredags och då kom det ett tåg. Vi klev på tåget och fortsatte att prata på. Efter två stationer så tittar vi ut och ser orden "Karlaplan" pryda väggen och inte "Stadion" som det brukar och vi tänker "guu vad konstigt har tåget åkt fel?!". Folk runtomkring oss reser sig och kliver av. Vi tror då att alla andra ska av på samma ställe som vi, så vi går också av. Men icke, när vi har klivit av så åker alla upp för rulltrappan och vi går skrattandes över till andra sidan perrongen och väntar 2 minuter på nästa tåg tillbaka. 
 
 
 
Ikväll är det träning igen, fjärde dagen i rad! Himla bra! Dock var det sjukt tråkigt pass vi var på igår, men vi var där och kötta i alla fall. Denna vecka är det ju sportlov för alla Stockholmare och hittade en fin gammal bild på två personer som jag tycker mycket om. Detta är från Idre Fjäll där vi alltid brukade vara på sportlovet!
 
<3
Tisdag
Nu sitter jag här igen med samma äckliga frågor som igår. Idag ska de lämnas in så de ska fin fixas och några svar ska även skrivas. Känns som om alla har fått så mycket lättare frågor än vad jag fick, pratade med en jurist igår om en av frågorna jag har och även han tyckte det var en svår fråga. ASSÅ?! 
 
Igår körde vi bodyjamen igen, den är så himla rolig! Älskar när man kan hela passet själv och vet vilka steg som kommer näst och bredvid står det någon som aldrig har kört passet förut och blir helt förvirrad när armarna ska ditåt och benen ditåt. Haha!