Sandra

En dag med sol och lite regn..

(KOLLA FINT VÄDER!! Var har de varit hela sommaren??) 
 
Var imorse nere på golfbanan! 8.50 gick vi ut och var först ut på golfbanan för idag, vilket var jätteskönt! Slagen var superbra och vi var riktigt nöjda med rundan, vilket man inte alltid är. 
 
Efter det åkte jag och fixade naglarna igen. De hade vuxit ut och blivit fula. Dock gick en nagel halvt av innan jag åkte dit, så när hon slipa ner nageln så gjorde det så ont!! Plus att man såg blod under nageln! 
De blev jättefina efteråt! Lite mörkare rosa än förra gången, gillar ganska neutrala naglar och somriga i alla fall när de sitter länge, är de för kortare tid så tycker jag om mörkare färger med. Tycker dock att det är lite konstigt på salongen där jag går och fixar mina naglar, hade chefen idag som fixa. Hon svarar i sin mobil som ringer, jobbtelefonen ringer, springer till kassan och hälsar på folk. De hade inte varit konstigt om hon var själv men de var kanske 10 andra i personalen där också. När nagellacket skulle på så kom en annan person och satte sig i stolen mittemot, som inte sa hej, inte blev hon presenterad eller att de sa att "här kommer Eva och målar på färgen" . Inget av det. Hon verkade vara ny på jobbet för att hon satt och tittade på när personen bredvid fick sina naglar fixade. Sedan ringde hennes mobil också medan hon målade mina och hon svara såklart också utan att säga något. Sedan fick jag gå till kassan och betala 450 kr. Jag vet inte, känner att detta är sista gången jag inte tar mina egna naglar. Då kan jag göra vad jag själv vill.
Julklapp kommer lastat

Detta fina fick jag i julklapp av min morbror och om ni undrar varför det fortfarande ligger i kartong så är det för att jag hade precis köpt blondinbellas tvålar och sånt, så det har varit fullt inne i duschen. Dock börjar de avta nu, så perfekt med en julklapp mitt i sommaren!