Sandra

I don't want to miss a thing!

Igår kväll var jag på en föreläsning som jag betalade pengar för, ja du läste rätt! Jag BETALADE för att få gå på en föreläsning och inte bara till mig själv utan till min bror också, som fick det i namnsdagspresent att få gå på den. Dyraste namnsdagspresenten jag någonsin gett till någon, så känner att den nerladdade filmen han fick för sisådär 10 år sedan och när jag inte haft något är kompenserat nu. Vad handlade denna föreläsning om nu då undrar du kanske? Jo den handlade om förändring. Det bakomliggande orsakerna och hur man ska tänka.

Vi fick block och pennor i dörren och slog oss ned, då vi under kvällen fick tre små övningar vi skulle göra. Jag skulle vilja att ni provar att göra det på er själva, för det var lite svårt. Lite bakgrundsfakta måste ni få för att fatta vad ni ska göra.

Det är så här att man ska skilja på sak och person. Sak är vad någon gör och person är hur man är som person. Så tillexempel om jag inte får ett jobb som jag har sökt, ska jag inte ta det personligt. Utan det är så att de har bedömt dina kunskaper och det du kan och det kanse för vad jobbet krävde (sak), har alltså inget med dig som person att göra.


Så nu vill jag att du ska berätta om dig själv i 30 sekunder om hur du är som person! Du får inte säga vad du gör till vardags, fritidsintressen etc., utan du ska presentera dig som person!

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Hur gick det?

Vi fick en minut på oss och då skulle båda presentera sig på 30 sekunder var för varandra. Jag har tänkt på det efteråt och det var egentligen en himla bra uppgift. Att få berätta om sig själv och hur man är, då kommer det fram många fina och härliga egenskaper som man antagligen inte tänker på till vardags, men som man ändå vet att man har!