Sandra

Onsdag
Skoldagen är över och dagens pluggdag ska strax börja. Är taggad! På föreläsningen idag frågade föreläsaren om någon hade sett några filmer som man skulle ha sett inför idag. Jag brukar ALDRIG räcka upp handen men idag så ba "Aa jag räcker väl upp handen, då jag ändå såg dem igår". Så jag håller upp handen och det är inget mer med det. Då hör jag honom där framme säga "Aha det var en som har sett dem". Yes, men det var ändå bra! 
 
Åh risotton från Vapiano, hur god?
Ett inlägg med mycket text
Yes, sista inlägget för idag nudå. Det har varit ganska bra uppdaterat idag tycker jag. Har under kvällen hunnit förbi gymmet och kört ett spinningpass med Calle. För några år sedan körde vi det varje vecka samtidigt som massa andra pass, antingen samma dag eller under veckan. Nu var det "bara" detta pass och herregud vad man hade glömt bort hur jobbigt det var!! Svetten bara rann och väl i omklädningsrummet efteråt satt vi och bara stirra på varandra. Haha! Så trötta! Som tur är hade vi med oss en banan som vi kunde ta efteråt och slippa få blodsockerfall.
 
Väl hemma i duschen tyckte jag att jag såg svarta små flugor i duschen. Haha, vilket det inte var! Det var fält i synen som var lite suddiga. Låter kanske farligare än vad det var, men betyder typ att jag tog i hårt under passet. Jag hade spinningcykeln bredvid en man (så dålig på ålder men 40+ ish) och vi cyklade aldrig i takt under passet. Det brukar vara ganska nice och lättare att köra om man håller takten med den bredvid. Vet inte om någon cyklade snabbare/långsammare, tittade inte så väl. Märkte bara att det inte var i takt. 
 
Har gjort i ordning allt inför imorgon. Skolan börjar tidigt imorgon, vilket då blir en bra och lång eftermiddagspluggdag. Tittar just nu på Hans Roslings TED Talks. Det är SÅ bra! Han gör det verkligen intressant, vilket gör att man vill lyssna på honom och är tydlig. 
 
 
Sov gott!