Sandra

Söndagen den 31 januari
Försökte idag köra en "Detta är min dag, timme för timme"- inlägg. Dock blev det inte riktigt så, men nästan. Let's go:
 
Hittade denna tröja i byrån i fredags och hade HELT glömt bort att jag hade denna, så prislappen satt kvar på. Den köptes på primark i somras, idag åkte den på!
 
Vaknade lite för sent så det blev stress till pendeltåget men jag hann!
 
Åkte till bästa Matilda och träffade även denna lilla böna på bilden ovanför. Jag är en bra hundvakt, här sitter jag på en bänk och Indras koppel är fastkopplat i bänken och jag klappar henne. Haha!
Vi gick runt med Indra i en och en halv timme, supermysigt! 
 
Vi gick hem och åt lunch och bakade sedan muffins. Visst ser de goda ut!! Plus att jag älskar formarna i olika färger. Det är silikonformar som man använder flera gånger, smart!
 
Solen tittade fram en liten stund och sedan fick jag se lilla Allan!
Indra och den andra som slutar på "ndra" satt nyfikna och tittade in i buren ;) haha!
 
Alltså, hur mysigt?!
Nybakade muffins och nybryggt kaffe samtidigt som vi tittade på ett avsnitt av Johan Falk. 
 
Påväg hem inhandlades detta! Jag lagade middag och det blev sååååååååååå gott, igen.
Tog kort när jag höll på att laga maten, tänker att jag kör ett eget inlägg för det.
Igår
 
Igår efter jobbet åkte jag först till systemet, sprang in snabbt på hemköp och handlade lite och sedan hem till en vän och åt middag. Det var sååååååååååååååååå gott! Ni ser det ovan - vegetarisk thai wok. Tänkte göra om det någon dag! Vi fixade oss lite inför kvällen och tittade på lite bilder från förr... Tiden sprang förbi, så helt plötsligt blev det lite bråttom till förfesten, så vi tog en Uber dit. Har ni åkt eller använt uber någon gång? 
 
Förfest med roligt fölk och sedan åkte vi på going away-party för Ebba som ska plugga i Australien i ett halvår. Sjukt roligt!! ...men långt bort. Sedan drog vi vidare. Hade egentligen tänkt dra ut och dansa, men vi gick och tog lite drinkar istället... 
 
Morgonens frukost, yoghurt med banan i.