Sandra

Pokémon Go

Hej! Har ni börjat spela Pokémon Go? Jag gör. Igår när vi gick en promenad tog jag fram mobilen och gick med appen på. För er som inte vet så måste man ha appen öppen för att gps och allt ska registreras när man går, så bland annat äggen kan kläckas. Det är så roligt, nästan alla man möter går likadant med telefonerna och samlar Pokémon och är ute och går. Mötte massa barn där de var så unga att deras föräldrar behövde gå med dem till pokestops.
Nu till poängen, jag skulle fånga Pokémon som ni ser på bilden nedan men jag hade inga Pokémon bollar kvar, så fick dra på mig skorna igen och gå till de närmaste pokestopsen för att få fler!

Ser ni så sorgligt? Inga bollar kvar och fågeln sitter ju i soffan!! 😉
PS är på level 8 nu! Hur går det för er? Fångat två till nu på morgonen varv ena smet från Pokémon bollen fyra gånger, så där försvann 10 bollar, så det är tomt igen. Måste tillbaka till pokestopsen! DS

"Allting går upp för mig när solen går ner"
 
Känner inte riktigt för att skriva så mycket, men såg att det var ganska många som tittade in här igår så, HALLÅÅÅÅ! :D
 
Hade inga planer för igår men dagen blev himla bra. Började dagen med lite shopping. Ett nytt mobilskal från Richmond & finch. Ni vet de gröna marmor skalet? Yes det pryder nu min telefonsbaksida. Fint!
Hittade ett par färgglada shorts på hms rea för 50 kronor och hade en rabattgrej på hm på 50, så de kostade ingenting. Perfekt! De användes på kvällens födelsedagsfirande med en orange uppdel.