Sandra

Tisdag med sooool


Imorse vaknade jag upp med en sjuk huvudvärk, så det blev en Ipren och vatten innan jag klev upp. Följde sedan med ut till landet för att hjälpa till att klippa gräset, då det var superduperhögt. Då jag inte hann käka frulle hemma innan vi drog, så är det min frulle ovan. Frozen strawberry någonting skulle det vara, men det var mangosmak - mycket god! Och en glutenfri toast från donken. Den måste jag rekommendera! Supergott samt att det bara kostade 16kr! Tipstips om ni inte hinner käka frulle hemma!!

Vi klippte konstant, byttes av och det blev klart på två timmar och typ sex minuter. Det var supervarmt, 27 grader, strålande sol och inte ett moln (någon mer som hör Tomas Ledins röst när man hör det där) och det var ganska vindstilla. Eftersom vi inte har satt igång vattnet där än, så var det supermegabra att vi hade med en stor vattenflaska med vatten. Lyssnade även på Värvets senaste podcast med Björn Gustafsson under tiden jag klippte, ett mycket bra avsnitt!
Nail polish
 
Detta nagellack köpte jag förra veckan, har sett folk som har haft på sig det och det har sett fint ut!! ..men när jag provade det, så såg det inte så fräscht och åkte av lika snabbt som det åkte på.