Sandra

Taxikaos
Jag har loggat in här så många gånger men jag antar att de flesta som har varit inne här de senaste dagarna vill se om jag har skrivit något om vad som har hänt. Såg att statistiken de senaste dagarna har ökat. Det kan också bara var en tillfällighet..? Men jag vill inte skriva om det än.
 
Igår när vi skulle till dagens andra bolagsstämma, hade vi ganska bråttom så vi hoppade in i en taxi för att hinna. Jag ringde taxi 020. Vi var mitt i stan och hon sa att det skulle ta 6-9 minuter innan de kunde komma. Okej. Vår bolagsstämma började 25 minuter efter att taxin kom. Resan skulle ta 12 minuter, men den tog längre tid.. Under tiden vi åker ringer han upp någon och hamnar i telefonkö. Det ösregnar ute. Vi kom fram precis hel, skulle bara betala med kort och spring in genom dörren. Vad händer??
Jo, hans betaldosa fungerar inte. Han låtsassvor över den och var lite arg. Han har inte swish, så vi kan inte swisha. Han måste ha kontanter och Madde hade 20 kronor på sig. Vi frågade om faktura. Fungerade inte. Det blev 275 kronor. Vi frågade om han hade någon kollega eller något vi kunde swisha så kunde han få pengarna därifrån. Men nej han behövde kontanter. Så han åker ifrån stället vi ska vara på och åker och letar efter en bankomat. Han kör svinlångsamt. Madde blir arg och jag blev arg. Han trodde han hittade en bankomat, men det var en postnord-skylt. Åkte vidare och hittade en bankomat. Så jag fick springa ut och ta ut pengar och springa tillbaka till bilen. 10 minuter sent fick vi dörren in till en bolagsstämma att öppna sig. Alla vände sig om att kolla på oss. Det gick bra, men han skötte det inte snyggt. Han kunde ha sagt att det inte fungerade när vi hoppade in i hans taxi. 
 
Men hon som var snäll att öppna dörren in till bolagsstämman sa att man aldrig ska åka med 020, det blir nästan alltid något kaos. Taxi Stockholm ska man ta. Vilket det från och med nu kommer att bli. Vad är era tankar om taxibolag och taxibilar?
Onsdagen den 19 april
People! Vet ni hur mycket roligare det är att sminka sig när man inte har finnar i ansiktet?? OMG! Det blir så himla mycket finare. Jag har på sistone fått höra från flera olika håll, att min hy har blivit bättre och finare. För er som inte vet äter jag aknetabletter, för att bli av med dem en gång för alla.
 
Sedan har jag hittat smink och sminkstil som börjar bli sjuuukt bra! Haha! Detta är verkligen det sista jag brukar skriva om, men såg precis på facebook att veckorevyn hade skrivit någon lista över smink och då kom jag att tänka på detta.
 
Men nu förstår jag hur folk med perfekt hy/får perfekt hy med smink känner sig, när de har sminkat sig. Ojojoj!
 
 
Idag har min och Maddes jobbiga del, intervjuvdelen, på uppsatsen börjat. MEN vad roligt det var!! Vet inte om jag ska skriva om det här eller om jag ska låta det vara hemligt tills det är klart. Det jag kan tala om är detta, innan vi gick på ett "möte" så åt vi på ett ställe jag och Marre åt på i MOS en gång, men denna gång var det i MOOD gallerian. Det är så gott så vet inte riktigt vart jag ska ta vägen. Vill ha sådan mat varje dag. 
Mmmmmmmmmm
Annandag påsk
Började dagen med att arbeta. Det var sol men jättekallt när jag åkte till jobbet. Sedan har det snöat till och från hela dagen. Samma sak med solen, den har tittat fram och försvunnit. Just nu är det mycket stora moln och lite blå himmel, av det jag ser. 
 
När jag kom hem tittade jag på youtube och såg när Miriam Bryant sjöng vid Sergels torg, så himla fint. Därefter tryckte jag mig vidare till svtplay och tittar på Håkan Hellströms konsert från i somras. Vi var ju där första dagen. OMG det är så bra! Där är hon ju också med. Hennes röst när hon sjunger "Det är så jag säger det", sjukt fin! 
 
Såg att första avsnittet av säsong 4 av Skam har kommit upp också, har ni sett det än? Är det bra?? :D