Sandra

Torsdag
God morgon på er! Eller nu är det inte morgon längre, god dag! Alla bloggar man läser just nu är på Stockholm fashion week, inte denna. Jag är på arbetsintervjuer. Det var min tredje denna vecka som jag var på och jag måste ändå säga att det gick bra idag och på de tidigare i veckan. 
 
Sedan hämtade jag ett paket påvägen hem, som jag missade när jag var på samma ställe och hämtade ett annat paket igår. 
Här traskar jag hem med paketet under armen.
 
Minns ni min mini-intervju i inlägget under? Yes nuuuu har jag den och har provat den!! Yeeaaaah baby! Vilket monster ändå!
Kan vara kul att veta
 
I lördags träffade jag på en som arbetar som tandläkare, på en akutmottagning och jag frågade massa frågor om tänder och tandborstar. Tänkte att jag kunde dela med mig av vad som sades här. Det var alltså ingen riktig intervju, därav nämns inga namn eller något.
 
Hur bra är en eltandborste jämfört med en vanlig?
Det är stor skillnad, det blir inte riktigt rent med en vanlig tandborste.
 
Hur ska man borsta så man kommer åt visdomständerna bra?
Det bästa är att borsta tänderna med stängd mun, då kommer man åt bättre. Man behöver inte titta i spegeln och se tänderna för att borsta dem.
 
Är det skillnad på eltandborste och eltandborste? 
Jaa verkligen! De billiga gör inte alls lika rent som de som kostar runt tusen kronor. Det blir verkligen rent av dem. Oral bs senaste, superbra.
 
Men i jämförelse med tandborste och eltandborste då?
Ja, det är stor skillnad, det blir mycket renare med eltandborste än vanlig tandborste.
 
Hur viktigt är det med en tungskrapa då?
Inte viktigt alls, det är ifall du röker eller har problem du behöver det. 
 
På slutet fick jag höra att om man hade bra tänder som liten, brukar de hålla sig bra genom livet. Så om man har bra tänder ska man tacka sina föräldrar, för att de brydde sig när du var liten. 
 

Jag har haft en billig eltandborste, gissa vem som gick hem och köpte en ny redan igår? Yes jag! Berättade detta för mamma och hon tyckte jag kunde vara testperson och se om det hjälpte med en dyrare borste.