Sandra

Renovering pågår
Håller på att göra om ett rum just nu. Det började med att jag började måla en byrå. Efter frukosten i onsdags drog jag igång med grundfärgen på byrån och lådorna. Dagen efter fick jag hjälp av Emelie, min brorsas flickvän, att måla dem med den riktiga färgen - vit. Vi målade två varv och sedan var den klar på fredagen. Då jag mellan varje målning arbetade. På fredagen blev det att jag började dra ner tapet från väggen och allt från väggarna åkte ner. Idag, lördag har jag spacklat heela rummet och taket. Så nästa gång är det dags att slipa och sedan börja grundmåla tak och väggar!
 
När det är målat sedan ska jag måla med den riktiga färgen i taket och sedan med en annan på väggarna. Sedan ska golvet bytas ut och DÄREFTER kan jag börja inreda. Det är en himla process. Då är detta inspo:
 
 
Ljusgrått, puderrosa och vitt
Landetuppdatering
Hej hej från landet!
Vaknade relativt tidigt imorse, då hela familjen för första gången på år sov och vaknade på landet imorse. Åt frukost tillsammans och sedan åktes det iväg till jobbet. Vi behövde åka i två bilar för att genomfartstillståndet för en person var hemma. De håller på att gräva ner fiberkablar i marken och jag har åkt förbi varje dag och fått hjälp av samma person varje gång. Som idag t.ex. halva vägen var uppgrävd och mitt på vägen stod det två röda saker som påvisade att man ska köra mellan dem - det var för smalt. Så fick stanna - lägga i friläge och handbroms och gå ur bilen för att kolla om det gick att flytta ut dem. Gick inte riktigt, det var hål på vardera sidor om de röda sakerna som stod på varsin sida av vägen. Bilen bakom började backa så jag började backa. Då kom killen som har hjälpt mig typ varje dag att komma fram, han drog ut dem och såg till att jag kom förbi. Himla snällt! 
 
Peace