Sandra

Onsdagen den 31 maj
Sitter och trycker ner alla filer på datorn, som jag har haft framme varje dag i tre månader! Att nu trycka ner dem känns helt underbart! Samtidigt bredvid mig har jag One Tree Hill och det är avsnittetet de tar examen. Åååh!! <3
 
Vi skickade in vår uppsats idag! Men inte var som helst inte! Nej, ska berätta!
 
 
Vi började med att skicka in vår uppsats. Vi behövde då först börja med att döpa om uppsatsen, enligt anvisning från skolan. När den var inskickad på alla ställen den skulle, beställde vi champagnefrukost på Grand Hotell!
 
 
Vi är sååååå himla glada och nöjda! Det har varit ganska tunga månader ändå när vi har kämpat med uppsatsen. Vi har under dessa månader tillsammans varit med om tre dödsfall varv jag två av dem. Det har varit tungt.
 
 
Utsikten från bordet vi satt vid. Vädret var inte jättemuntert direkt, men det gjorde inget. 
 
 
SKÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅL!
Tisdagen den 30 maj
Skolan idag med bil till klockan nio. Ni vet vad det betyder va? Ja, det betyder kö. HELA VÄGEN. Det var stora lastbilar framför och bakom mig i kön. Så såg ingenting framåt och tyckte lastbilen bakom stod nära. Haha!
 
När jag kom fram till skolan och ska fixa med betalningen till parkeringsplatsen, var det en tjej som kom gående över parkeringen och ropade "Ursäkta!" mot mig. Det visade sig att hon skulle hämta någon påse med saker av någon som skulle skriva tenta klockan 9.15. Hennes mobil hade dött och hon fick inte tag i honom. Klockan var 9.08 när hon ringde honom. Han hade såklart stängt av mobilen inför tentan. Hon lånade min mobil och loggade in på facebook. Där såg hon att han hade lämnat in hennes påse på ett fik, så jag fick visa var fiket låg någonstans och sedan sa hon "du är en ängel, tack så mycket för hjälpen" och gick dit jag hade pekat. Loggade ut henne från facebook och in på min egen igen. Hur jag visste att det var en han som hade hand om hennes påse? Jo, efter en timme och 20 minuter var det ett nummer jag inte kände igen som ringde upp som sa att jag hade ringt honom.. Kom då på det där med påsen och berättade det. Han svarade igenkännande och tyckte det var bra. Hejdå sas i telefon och Madde och jag tyckte detta var en bra dejtingservice. Haha!
 
 
God morgon måndag!
Sista veckan i skolan påbörjad! Jag sitter i ett grupprum, så j****vla redoo och väntar på Madde, som kommer alldeles strax! Tog bilen imorse och köö typ hela vägen men samtidigt var det nödvändigt  då jag ska till hudläkaren idag på eftermiddagen. Smidigast att ta sig dit och hem efteråt om bilen är med. Ovanligt att köra sin egna bil igen, har ju kört Markus bil under helgen - som är mindre och mindre varm. 
 
Bild från Arlanda - innan vi åkte till USA. Mumma!