Sandra

Tisdag
Jag skrev på för ett nytt jobb idag och jag börjar arbeta redan imorgon!!!
 
SÅÅÅÅÅÅ TAGGAD!! Det går snabbt, men det är ganska skönt att få dra igång direkt och slippa vänta. Dock mycket nytt att ta in men det är roligt! Det ska bli spännande!
 
 
<3
Change the world
 
Imorse vaknade jag lite försent och drog på mig träningskläderna snabbt och drog till gymmet. Idag har alla LesMills pass och anläggningar "workout for water", alltså samla in pengar till Unicef, såå var där och tränade!
Söndag
 
Yes idag är det fars dag! MEN min dag började med dubbelpass på gymmet med uppvärmning på löpbandet. Var såå sjukt trött när jag gick ut till bilen för att åka till gymmet, men mycket piggare påväg hem. Det blev fem pass på gymmet denna vecka och jag måste säga att jag är riktigt nöjd med det! 
 
När mina pass var slut, åkte jag snabbt hem och duscha för att sedan åka till ett supermysigt ställe, där jag och Markus bjöd pappa på Fars dags brunch! Mamma var såklart också med. För ett år sedan idag var Markus och jag i Dubai! Tänk att det redan har gått ett år sedan dess, det är sjukt vad tiden går snabbt! Brunchen var supermysig och god. Dock har jag inga bilder från den.. Markus hade köpt nya Iphone X som jag satt och beundrade samtidigt som jag tog kort på mig själv (så där finns bilder men jag har inga). Guuu vill verkligen ha den nya iPhone nu! Har ni sett den? Vad tycker ni om den?