Sandra

Taxikaos
Jag har loggat in här så många gånger men jag antar att de flesta som har varit inne här de senaste dagarna vill se om jag har skrivit något om vad som har hänt. Såg att statistiken de senaste dagarna har ökat. Det kan också bara var en tillfällighet..? Men jag vill inte skriva om det än.
 
Igår när vi skulle till dagens andra bolagsstämma, hade vi ganska bråttom så vi hoppade in i en taxi för att hinna. Jag ringde taxi 020. Vi var mitt i stan och hon sa att det skulle ta 6-9 minuter innan de kunde komma. Okej. Vår bolagsstämma började 25 minuter efter att taxin kom. Resan skulle ta 12 minuter, men den tog längre tid.. Under tiden vi åker ringer han upp någon och hamnar i telefonkö. Det ösregnar ute. Vi kom fram precis hel, skulle bara betala med kort och spring in genom dörren. Vad händer??
Jo, hans betaldosa fungerar inte. Han låtsassvor över den och var lite arg. Han har inte swish, så vi kan inte swisha. Han måste ha kontanter och Madde hade 20 kronor på sig. Vi frågade om faktura. Fungerade inte. Det blev 275 kronor. Vi frågade om han hade någon kollega eller något vi kunde swisha så kunde han få pengarna därifrån. Men nej han behövde kontanter. Så han åker ifrån stället vi ska vara på och åker och letar efter en bankomat. Han kör svinlångsamt. Madde blir arg och jag blev arg. Han trodde han hittade en bankomat, men det var en postnord-skylt. Åkte vidare och hittade en bankomat. Så jag fick springa ut och ta ut pengar och springa tillbaka till bilen. 10 minuter sent fick vi dörren in till en bolagsstämma att öppna sig. Alla vände sig om att kolla på oss. Det gick bra, men han skötte det inte snyggt. Han kunde ha sagt att det inte fungerade när vi hoppade in i hans taxi. 
 
Men hon som var snäll att öppna dörren in till bolagsstämman sa att man aldrig ska åka med 020, det blir nästan alltid något kaos. Taxi Stockholm ska man ta. Vilket det från och med nu kommer att bli. Vad är era tankar om taxibolag och taxibilar?